Részrakomány szállítmányozás és komplett szállítás

 • Raklapozott áru
 • Kartonos áru

raklapozott áru szállítmányozás

 •     Zsákos áru
 •     Darabáru

zsákos áru belföldi szállítmányozás

 • Speciális rakomány
 • Túlméretezett rakomány

speciális rakomány túlméretes szállítás

 • ADR-es küldemények

ADR-es küldemények szállítás

 • Időkapus szállítás
 • Költöztetés

költöztetés időkapus szállítás

 • Tekercses áru

tekercses áru szállítmányozás

Szállítmányozás Európa szerte


A XXI. század mozgatórugója a világkereskedelem zökkenőmentes működése, hiszen ez biztosítja azokat az életkörülményeket, amelyekhez hozzászoktunk a modern korban. A világgazdasági folyamatok és a globális kereskedelmi hálózatok nem működhetnének megfelelően, ha a logisztika, a nemzetközi és belföldi szállítás, fuvarozás folyamatai nem lennének tökéletesen összehangolva. Ezek hiányában nem jutnának el az alapanyagok a gyárakba, a kész termékek a boltok polcaira, ahogy a messzi országokból érkező élelmiszerek sem, s még sorolhatnánk. A nemzetközi és belföldi szállítmányozás, szállítás és fuvarozás nélkülözhetetlen a mindennapi élet szempontjából, nem csak napjainkban, de egészen az ősidők óta.

A szállítmányozás nélkülözhetetlen napjainkban, ebben segít a Tesmore
A nemzetközi, belföldi szállítás, túlméretes áru szállítás egyaránt szolgáltatásaink között szerepel

Tesmore Logistic

A Tesmore Logistic Magyarország egyik legnívósabb szállítmányozással foglalkozó vállalkozása. Már hosszú évek óta igen eredményesen képviseltetjük magunkat a logisztikai piacon, a multicégekkel tartva a versenyt mind nemzetközi viszonylatban, mind pedig a belföldi szállítás terén. Olyan speciális területekre kiterjedően is, mint a speciális, túlméretes szállítmányozás. Munkánk eredményességét igazolja partereink, üzletfeleink, megbízóink hűsége és elégedettsége. Alapvető célunk, hogy olyan logisztikai szolgáltatásokat biztosítsunk, melyek egyedülállóak, s megfizethetőek ezen a területen. Így legyen szó akár export, vagy import szállítmányok teljes körű megszervezéséről, folyamatosan törekszünk minden fogaskereket tökéletesen összeilleszteni, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek maradjanak minden egyes megbízatás, szállítás alkalmával. Kiemelt erősségünknek mondhatjuk a speciális, túlméretes szállítás megszervezését Európa szerte, annak ellenére, hogy ez az egyik legkevésbé népszerű típus a logisztikai piacon.

Minden rakománytípussal volt már dolgunk: a speciális szállítás külön erősségünk.

A nemzetközi, valamint belföldi szállítmányozás, fuvarozás területén tevékenykedő vállalkozások esetében igen gyakori, hogy csupán egyfajta rakomány mozgatására specializálódtak, így nincs lehetőség a különböző tömegigények kielégítésére más területeken.

A Tesmore Logistic egyik legnagyobb előnye épp abban rejlik, hogy mi igyekszünk mindenre kiterjeszteni hatáskörünket a nemzetközi, belföldi szállítmányozás terén egyaránt, így nem határolódtunk el egy konkrét szállítmánytípus mellett. Nagy tapasztalatunk van például különféle túlméretes és speciális szállítás lebonyolításában.

A Tesmore minden igénynek eleget tesz: teljes vagy részrakomány, túlméretes szállítás
Kisebb áruk és túlméretes rakomány mozgatásában is számíthat ránk

Kérje részletes árajánlatunkat: 
nemzetközi, belföldi szállítmányozás tapasztalt szakemberektől, profi szervezéssel!

Ajánlatkérés

Nemzetközi és belföldi szállítmányozás az alábbi árutípusokra


Részrakomány és komplett szállítás keretein belül vállaljuk az olyan rakományok szállítását, mint:

 • raklapozott áru
 • kartonos áru szállítás
 • speciális rakomány
 • túlméretes csomag szállítás
 • időkapus szállítás
 • költöztetés
 • zsákos áru
 • darabáru szállítás
 • ADR-es küldemények
 • tekercses áru szállítás

A közúti szállítmányozáson túl a tengeren történő szállítmányozás megszervezése is beletartozik szolgáltatásaink széles spektrumába . Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy vállaljuk teljes konténer rakományok (FCL), vagy részrakományok (LCL) továbbítását a tengerentúlra is, kikötői ügynökségeinken és különböző hajótársaságokon keresztül melyekkel kapcsolatban állunk. Ezen szolgáltatásba beletartozik minden nemű kikötői szolgáltatás, vámkezelés, a hajóraklevél kiállítása és a házhozszállítás is.

nekünk nem okoz gondot a túlméretes szállítmány
Teljes konténer rakomány, részrakomány – mi minden igénynek eleget teszünk

Miért nélkülözhetetlen tényező a logisztikai kiszervezés?


A versenyszféra szereplőinek az egyik legnagyobb kihívás, mely szakmai tevékenységi körüktől gyakran igen távol áll, az nem más, mint a logisztikai problémakezelés, áruszállítás lebonyolítása, főként olyan speciális esetekben, mint a túlméretes rakományok. A nemzetközi, valamint belföldi szállítmányozás egy rendkívül összetett és bonyolult folyamat, mely igen precíz szervezést igényel. A szállítás kapcsán felmerülő kérdések mellett (pl. megfelelő jármű kiválasztása, rakománytípus speciális igényeinek ismerete)  pontosan ismerni kell a közlekedési, infrastrukturális, csatlakozási lehetőségeket, jogszabályokat annak érdekében, hogy a termékek a lehető leggyorsabban, ám legbiztonságosabb módon jussanak el a célállomásra. Ha belföldi szállítás mellett távolabbra is el akarunk érni, akkor mindehhez természetesen szükségesek továbbá az erős nemzetközi kapcsolatok, melyekkel tulajdonképpen csak a régóta piacon lévő, tapasztalt és professzionális szállítmányozó cégek rendelkeznek. Ha speciális szállítmány típusok megszervezésére is szükség van, akkor tisztában kell lenni a szükséges engedélyekkel és a megfelelő szállítási körülményekkel.

Röviden tehát a szállítmányozók, így a Tesmore Logistic vállalja a teljes körű árufuvarozás megszervezését, megkötjük az áru továbbításához szükséges szerződéseket az alvállalkozó fuvarozóinkkal, s egyéb partnerekkel, hogy a rakomány időben és épségben célba érjen. Szállítás Magyarországon vagy a határon túl? Mi minden típusú szállítmány kapcsán szívesen állunk rendelkezésére.

túlméretes csomag szállítás esetén kiemelten fontosak a precíz határidők
Nemzetközi és belföldi szállítás esetén is kiemelt fontosságú a határidők betartása

Kérje részletes árajánlatunkat: 
nemzetközi és belföldi szállítás a határidők pontos tartásával!

Ajánlatkérés

Kiszervezés előnyei

A logisztikai feladatok, nemzetközi vagy belföldi szállítmányozás kiszervezése óriási segítséget nyújt minden vállalkozás számára, legyen az kis-, közép-, vagy nagyvállalkozás, hiszen ezzel minden cég óriási terhet akaszthat le a válláról, nem csupán az anyagi szempontok tekintetében.

A kiszervezés, vagy outsourcing, rendkívül sok előnnyel jár a termelőkre nézve.

Most röviden összeszedtük Önnek, hogy melyek az elsődleges pozitív hozadékai, ha rábízza a szállítmányozást, fuvarozást az erre specializálódott vállalatokra. Akár átlagosabb, akár különlegesebb körülményeket igénylő szállítás legyen a célunk. 

 • minimális anyagi kockázat

Sokkal egyszerűbb, és persze költséghatékonyabb opció az, ha egy adott vállalkozás a szállítás lebonyolítása céljából megbíz egy szállítmányozó, fuvarozó céget, ahelyett, hogy maga szerezze be a szállításhoz szükséges járműveket, fuvarozókat, vagy saját raktárat tartson fent, netán béreljen, s alkalmazottakat vegyen fel az adminisztratív feladatok ellátására, logisztika megszervezésére. A specifikus áruk, szállítása esetén még több elvárásnak kell megfelelni.

 • professzionalitás és tapasztalatok

A logisztikai vállalkozások megbízása, mint a Tesmore Logistic igen nagy versenyelőnyt jelenthetnek a konkurenciával szemben, hiszen a hosszú évek alatt szerzett tapasztalat és tudás igen fontos tényező a nemzetközi és belföldi szállítmányozás során egyaránt. A határidők betartása, az árucikkek épségének megőrzése, a hibátlan ügyintézés és papírozás mind-mind hozzájárulnak a megbízó sikeréhez, s további zökkenőmentes működéséhez.

Ugyanakkor az áru fajtája, és annak sajátosságai szerint sokszor speciális kezelés szükségeltetik, melyeket nem minden szállítmányozó tud biztosítani. Ilyen lehet például veszélyes anyag, élőállat, túlméretes csomag szállítás vagy hűtőfuvarozás.

 • adminisztráció

Ügyfeleink számára az egyik legnagyobb könnyebbséget az jelenti, hogy elvégezzük a szállítmányozással kapcsolatos adminisztratív feladatok teljes egészét, amennyiben arra szükség van. Külön szolgáltatás jegyében vállaljuk akár vámáruk export vagy import vámkezelését is.

túlméretes szállítmányozás számos célországba
A belföldi szállítás mellett 26 célországba szervezünk rendszeresen szállítmányokat, határon túli csomag szállítás esetén is keressen minket bátran!

 • kedvező fuvardíjak és fizetési feltételek

Logisztikával foglalkozó vállalkozásokon keresztül óriási összegeket spórolhat a fuvardíjakon, sok esetben még akár több megbízóra is oszlanak a fizetendő díjak, így lényegesen kevesebb díjat kell vállalkozásának kifizetnie a nemzetközi vagy belföldi szállítás, fuvarozás kapcsán. Ráadásul speciális áruk szállítmányozása esetén sok szabálynak meg kell felelni, így komoly büntetéseket is elkerülhetünk profi szervezők bevonásával.

 • eszközismeret

A szállítandó termék, illetve a fuvarozók ismeretében a szállítmányozást lebonyolító cég mindig az adott paraméterekhez legjobban illő eszközöket tudja hozzárendelni, kezdve a legmegfelelőbb járművel. Ily módon nem csak biztonságosabb lesz a termékek szállítása, hanem költséghatékonyabb is a helygazdálkodás szempontjából, hiszen csökkenthető a fuvardíj, rakodási költség. Emellett speciálisabb szállítmányok esetén különleges eszközparkra lehet szükség.

 • kapcsolatok

A Tesmore Logistic töretlen sikere a széleskörű kapcsolati tőkén alapul, mely országhatárokon, óceánokon is átnyúlik, s folyamatosan segíti munkánk elvégzését. A nemzetközi és belföldi szállítmányozás területén aktív, nívós logisztikai vállalatok mindegyike rendelkezik ilyen kapcsolati hálóval, hiszen másképp nem is lehetséges a fennmaradásuk. Ez óriási előnyt jelent, így, ha Önnek is vannak tervei a nemzetközi piac elérésére, akkor mindenképp érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen a legoptimálisabb lehetőségek megszervezését a nemzetközi, valamint belföldi szállítás területén csak a kiváló kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkező szállítmányozó képes biztosítani.

Túlméretes szállítmányozás során az egyik legfontosabb tényező nálunk a pontosság
A pontosság az egyik legfontosabb tényező a szállítmányozás során

Sikerünk fontos része: együttműködés a nemzetközi és belföldi szállítás lebonyolításában


Amint az már említésre került, a Tesmore Logistic az évek alatt számos üzleti partnerrel és ügyféllel gazdagodott, ám mindenképp fontos kiemelni azt is, hogy több alvállalkozó is segíti munkánkat, s megbízóink elégedettségét. Alvállalkozóink segítenek fenntartani azt, hogy a világ sok részén jelen lehetünk, s töretlenül állunk ügyfeleink rendelkezésére. Partnereinknek köszönhető többek között az, hogy ennyiféle rakománytípus szállítását is tudjuk abszolválni, hiszen minden fajta furgonnal, kamionnal a rendelkezésünkre állnak.

Legfőbb törekvésünk: szállítmányozás jól szervezett, szoros határidőkkel


Ahogy a mondás is tartja, az idő pénz. Tulajdonképpen ez az egyik legigazabb közmondás, hiszen a világgazdaság, a globális kereskedelem mint egy óramű, úgy működik. Ahhoz, hogy minden stimmeljen és minden rakomány időben eljusson a célállomásra, vagy a vásárlókhoz, feltétlenül szükséges, hogy a szállítmányozás és fuvarozás megszervezése és lebonyolítása az előre megszabott határidőkön belül történjen. Túlméretes szállítmányozás esetén pedig a pontosság még inkább elengedhetetlen. A Tesmore Logisticnél hisszük és valljuk, hogy nincs lehetetlen és bármi megoldható. A határidők betartása talán az egyik legmeghatározóbb tulajdonság egy logisztikai cégnél, melyet a partnerek keresnek, így érdemes erre óriási hangsúlyt fektetni.

Egyik kiemelt erősségünk: speciális, túlméretes rakományok szállítása


A szállítmányozás területén gyakran előfordul, hogy olyan vállalatoknak is szüksége van szállítmányozók segítségére, melyeknek egyébként jól kiépített fuvarozó struktúrájuk van, ám túlméretezett rakományok elszállítása miatt kénytelenek megbízni logisztikai cégeket, eszköz, vagy engedélyhiány miatt. Ez a fajta szállítás igen pontos és precíz szervezést igényel. Széleskörű kapcsolati tőkénknek köszönhetően profilunkba beletartozik az ilyen típusú rakományok rendeltetési helyükre való eljuttatása. Munkatársaink és alvállalkozóink előtt semmi sem lehetetlen, bármilyen speciális szállítmány megszervezését képesek akadálymentesen lebonyolítani.

Mit értünk pontosan túlméretes szállítás alatt? Ez egy rendkívül tág fogalom. Minden olyan rakomány, ami a szállító járműhöz viszonyítva meghalad egy bizonyos méretet, ebbe a kategóriába esik, például az ipari munkagépek, mezőgazdasági gépek és acélszerkezetek. A túlméretes szállítás azonban nemcsak a szükséges szállító járművek rendelkezésre állását követeli meg, hanem speciális engedélyeket, valamint a szállítmány speciális útvonalakon történő mozgatását is.

Nagy tapasztalatunk van a túlméretes szállítmányozás területén
Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különlegesebb áruk fuvarozásának területén is

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben úgy határozott, hogy minket szeretne megbízni vállalkozása logisztikai, fuvarozási feladatainak ellátásával, akkor érdemes a tervezett szállítási időt megelőzően minél hamarabb felvenni velünk a kapcsolatot , különösen túlméretes rakomány esetén. Minimum egy nappal korábban, de minél előbb megteszi, annál valószínűbb, hogy lesz szabad kapacitásunk. Ettől függetlenül árajánlatot bármikor tud kérni weboldalunkon keresztül.

Ajánlatkérés

Ahogy azt már korábban is kifejtettük hosszú évek óta foglalkozunk logisztikával, szállítmányozással, nagy figyelmet fordítva a speciális és túlméretes szállítmányozás területére is. Emellett innovatív vállalatként folyamatosan törekszünk a szolgáltatásaink bővítésére, munkánk minőségének maximalizálására, s minden ügyfelünk igényeinek teljeskörű kielégítésére. Mottónk, hogy mindent elszállítunk, amire igény van, ezért is kap kiemelt szerepet nálunk a speciális áruk szállítása. Büszkék vagyunk arra, hogy a multinacionális cégek mellett is képesek vagyunk igazán minőségi szolgáltatásokat biztosítani.

Akár hazánk területén, akár a nemzetközi utakon, vagy vizeken szükséges bárminemű szállítmányozás, fuvarozás, szállítás, papírozás elvégzése, s szeretné saját maga, s vállalkozása vállairól is levenni ezt a terhet, akkor nálunk garantáltan jó helyen jár.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, s mi elvégezzük a szükséges feladatokat, ha szakad, ha fúj, előttünk nincs akadály.

tesmore velemenyek túlméretes szállítás

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása