RAKTÁRLOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁS


Cégünk a nemzetközi szállítmányozási szolgáltatásain kívül Budapesten a XXII. kerületben nyújtja raktárlogisztikai és belföldi szállítmányozási szolgáltatásait.

Raktárlogisztikai szolgáltatásaink:

 • Tárolás fedett és nyitott területeken
 • Betárolás, kitárolás
 • Kézi és gépi anyagmozgatás
 • Raklapos és egyedi áruk kezelése
 • Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés
 • Csomagolás, pántolás, fóliázás
 • Számítógépes készletnyilvántartás

Készséggel állunk rendelkezésére, ha bővebb információra van szüksége raktárlogisztikai szolgáltatásainkról.

raktár budapesti raktárak területén történő raktározás és komissiózás

Raktározás

Komissiózás, raktározás ügyfélközpontú stratégiával

A szállítmányozási, fuvarozási feladatok lebonyolítása mellett, vagy netán ezeken túlmenően, egy logisztikai vállalkozás számára elengedhetetlen a raktárszolgáltatások, bérraktározás biztosítása is, hiszen csak ekkor beszélhetünk innovatív és teljes körűen ügyfélközpontú stratégiáról. Természetesen a Tesmore Logistic szolgáltatási palettájáról sem hiányozhat a raktárlogisztika, és minden ennek kapcsán felmerülő feladat elvégzése sem. Amennyiben ügyfeleink igényt tartanak rá, vállaljuk a raktározás, komissiózás és a csomagolás átfogó lebonyolítását, s tulajdonképpen végig kísérjük megbízóink termékeinek útját az elejétől a végéig.

Egyedi bérraktározás ajánlatot kérek

Raktárlogisztikai szolgáltatás

Cégünk fő profilja a nemzetközi, illetve a belföldi szállítmányozás, de ezt kiegészítve raktárlogisztikával, illetve bérraktározás biztosításával is foglalkozunk. Budapesten, a XXII. kerületben működtetjük 1000 m2-es raktárunkat, ahol széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk Önnek és vállalkozásának, kifejezetten kedvező bérraktározási árak mellett.

A raktározás során a raktárak feladata alapvetően az, hogy az áruk minőségét és mennyiségét veszteség nélkül megőrizzék, emellett az anyagmozgatási kompetenciákkal lehetővé teszik a szükség szerinti ki- és betárolást, valamint a szállítás, és fuvarozás lebonyolítását szükség esetén. Ügyfélközpontú gondolkodásmódunknak és elhivatottságunknak köszönhetően, mi minden raktározás kapcsán felmerülő munkát elvégzünk, melyre ügyfeleinknek igénye lehet a bérraktározás során.

A Tesmore Logistic raktárlogisztikai szolgáltatásaink körébe beletartozik:

 • Tárolás fedett és nyitott területeken
 • Betárolás, kitárolás
 • Kézi és gépi anyagmozgatás
 • Raklapos és egyedi áruk kezelése
 • Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés
 • Csomagolás, pántolás, fóliázás
 • Számítógépes készletnyilvántartás


Azzal, hogy üzletfeleink ránk bízzák a szállítmányozás komplex elvégzését, melybe természetesen a raktározás is beletartozhat, rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatnak. A kiszervezett raktározás révén gyakorlatilag az áru átadását követően az összes teher lekerül megbízóink válláról, legyen szó belföldi, vagy nemzetközi áruszállításról. Garantáljuk a termékek megfelelő tárolását, csomagolását, komissiózását, nyilvántartását, majd pedig azok kézbesítését. Ráadásul mindezt kedvező bérraktározási árak mellett​​​​​​​.

Bérraktározás külső szolgáltatóval

A raktározás outsourcing, vagy más néven kiszervezés, révén óriási összegeket spórolhat meg, hiszen egyrészt az egyes logisztikai vállalkozásoknak, így a Tesmore Logisticnek is, széles kapcsolati hálója van világ-, és Európa szerte, ezáltal a lehetőségek széles tárházát kínáljuk a megbízóinknak, másrészt igyekszünk kedvező bérraktározási árak biztosításával segíteni ügyfeleink előrehaladását.  

A raktárlogisztika feladatainak kiszervezésével rengeteg felesleges munkától kímélheti meg magát, és vállalkozását is, függetlenül attól, hogy mekkora cégről is van szó. Azzal, hogy üzletfeleink megtisztelnek minket bizalmukkal, és igénybe veszik a raktárlogisztikai szolgáltatásainkat, jóformán mentesülnek minden felmerülő probléma és akadály alól. A teljes logisztikai munkafolyamatot mi végezzük, így Ön időt, pénzt, és energiát takaríthat meg, melyeket aztán be tud fektetni vállalkozása fejlesztésére.

Ha bérraktározás mellett dönt, nem kell gondot fordítania arra, hogy termékeinek raktárat tartson fent, vagy alkalmazottakat vegyen fel az ehhez kapcsolódó munkák elvégzéséhez, mint pl.: a komissiózás, csomagolás, címkézés, és még sorolhatnánk. Lényegében minden részfolyamat ellátását megvalósítjuk. Mindezt pedig megkoronázza az a tény, hogy a bérraktározási árak megfizetése sokkal költséghatékonyabb, mint saját raktár fenntartása, működtetése.

Raktározás, csomagolás külső szolgáltató által, rengeteg előnnyel
Egy raktár fenntartása rengeteg költséggel járhat, a bérraktározási árak ezzel szemben kedvező megoldást nyújtanak

Nézzük meg, hogy konkrétan milyen előnyökkel jár az, ha egy külső szolgáltatóra bízza a raktározás feladatainak lebonyolítását.

 • Nincs szükség raktárépület megvásárlására, a bérraktározási árak sokkal kedvezőbb lehetőségeket teremtenek kisebb költségvetésből működő vállalkozások számára
 • Nem kell beruháznia a raktárak működtetéséhez szükséges felszerelésekre, így például gépekre, tárolóegységekre, számítástechnikai eszközökre, járművekre stb.
 • Nem kell alkalmazottakat foglalkoztatnia, tehát mentesül a humán erőforrással járó költségek alól is
 • Mentesül a raktárlogisztika kapcsán felmerülő mindennapi feladatok ellátása alól
 • A megbízott raktár üzemeltetője garanciát vállal termékeinek épségben való megőrzésére
 • A széles kapcsolati tőkének köszönhetően a megbízott vállalat előnyöket biztosíthat, nemcsak a raktározás, de a szállítás és fuvarozás terén is
 • A raktározás, szállítmányozás lebonyolítását végző cég munkatársainak szakmai tapasztalata óriási előnyt jelenthet Önnek a konkurenciájával szemben.

Részfeladatok a raktárlogisztika terepén

Ahogy arról fentebb már beszámoltunk, a raktározás, raktárak működtetése komoly tapasztalatot, valamint erőforrást igényel, mind humán, mind anyagi szempontból. Egy raktár fenntartását számos elvégzendő, kisebb-nagyobb munkafolyamat is nehezíti, melyek azonban elengedhetetlen részei a megfelelő működéshez. A bérraktározás ezzel szemben pénzt és időt takaríthat meg Önnek.

A komissiózás a raktárlogisztika egyik legösszetettebb része, mely nem mást takar, mint az áruk, a megadott megrendelések szerinti kigyűjtését és összeválogatását. Maga a komissiózás folyamata a megrendelés beérkezésével kezdődik, majd a kiválogatott árucikkek rendelésenkénti összeállításával végződik.

A komissiózás akkor nélkülözhetetlen, ha a rendelések szerteágazók, azaz többféle árufajtára vagy árucikkre vonatkoznak, vagy, ha egy bizonyos árufajtából igényelt mennyiségek változóak.

A raktározás csomagolás funkciója magától értetődően az, hogy a termék minőségét megőrizzük, értékének csökkenése nélkül, s a lehető legköltséghatékonyabb módon jusson el a raktárból a vásárlóhoz. A csomagolás a raktárlogisztika egyik fontos költségtényezője, ezért fontos a legmegfelelőbb csomagolási opció kiválasztása. A nagy tapasztalattal rendelkező, régóta ezen a területen dolgozó szakembereknek már rutinfeladatnak számít megtalálni a legcélszerűbb csomagolási módot. Ilyenkor több befolyásoló tényezőt kell szem előtt tartani, így például a termék érzékenysége, mérete, a szállítás módja, és persze nemzetközi érintettség esetében az adott ország csomagolással és szállítással kapcsolatos előírásai.

A raktározás kiadásai alapvetően igen magasra rúghatnak, ha vállalkozása számára saját raktárat szeretne fenntartani. A raktározás költsége ugyanakkor sok tényezőtől függ, így többek között a raktározott áru értékétől, tömegétől, méretétől, dolgozók számától, bérüktől, berendezések értékétől stb.

Ha Ön sem szeretne feleslegesen pénzt és energiát ölteni a raktárlogisztika elvégzésére, akkor mindenképp fontolja meg ezen feladatok kiszervezését, hiszen sokkal költséghatékonyabb, ha a bérraktározás mellett teszi le a voksát.

Egyedi ajánlatot kérek

Vegye igénybe Ön is szolgáltatásainkat!

Ha Ön se szeretne a raktár fenntartásának nehézségeivel szembenézni, s a raktározás kapcsán felmerülő költségek helyett inkább vállalkozása innovációjába fektetne, akkor mindenképp válasszon egy külső szolgáltaltató partnert ennek megvalósításához. A bérraktározási árak lényegében eltörpülnek egy saját tárolóegység fenntartásának költségei mellett.

A Tesmore Logistic Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, legnívósabb szállítmányozással és raktározással foglalkozó vállalata. Munkatársaink a szakmában szerzett, hosszú évek tapasztalatait felhasználva segítik megbízóinkat a céljaik elérésben, s mi magunk is már évek óta vagyunk jelen a logisztikai piacon , felvéve a versenyt a multinacionális vállalkozásokkal is. Legfőbb célunk, hogy olyan logisztikai szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára, melyekkel máshol nem találkozhatnak, legyen szó akár Magyarországról, vagy a nemzetközi piacról.

Ha bárminemű kérdése van, a raktárlogisztika, bérraktározás kapcsán bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, a +36 20 315 6156 -os telefonszámon, vagy e-mailben az info@tesmore.hu címen. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére. A bérraktározási árak kapcsán pedig weboldalunkon keresztül kérhet árajánlatot. 

tesmore velemenyek raktározás

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!