Tesmore Logistic szállítmányozó cég

Cégünk már több éve van jelen a logisztikai piacon. 

Törekvéseink középpontjában az áruk behozatalára és exportjára vonatkozó szállítási műveletek összehangolására és optimalizálására koncentrálunk, biztosítva ezzel az ügyfelek maximális elégedettségét.

Ügyfeleink nagy része elismert szereplője a hazai és nemzetközi gazdasági életnek. Büszkék vagyunk partnereink hűségére, mert ez ad valódi visszaigazolást arra, hogy a változó feltételek, nehézségek mellett is megfeleltünk az összes kihívásnak és minden igénynek.

Logisztikai céget keres?

A Tesmore Logistic munkatársai bármikor állnak rendelkezésére!

Ajánlatkérés

szállítmányozó cég a kiemelt logisztikai cégek képviselője

Miért pont a Tesmore Logistic?

Itt minden egy helyen...!!!

•    Részrakományok és komplett szállítás

•    Tengeri szállítmányozás

•    Raktározás és egyéb tevékenység

•    Vámügyintézés (EU-n kívüli országoknál)

•    CMR fuvarozási felelősségbiztosítás / Szállítmány – érték biztosítás

•    EKÁER-rendszer működtetésével kapcsolatos szolgáltatások

2020. augusztusban Svédországban, Karlstadt közelében megnyitottuk új irodánkat, ezáltal még könnyebben elérhetővé téve ügyfeleink számára a Skandináv piacot.

Irodánk elérhetősége: tesmorelogistic.sverige@gmail.com

"Megbízhatóság, gyors reakcióidő, versenyképes árak, ez a Tesmore Logistic. Hosszú távon gondolkodunk Velük!”

Erős Anita
Ügyvezető igazgató
Ac Works Kft.

starsstarsstarsstarsstars

„Rendkívül megbízható szolgáltatásokat nyújtó cég, határidők betartása, korrekt árak.

Bármikor ismét a Tesmore Logistic mellett döntenénk.”

Candroi Dániel
Ügyvezető igazgató
TRI-CAN GROUP Kft.

starsstarsstarsstarsstars

„Több, mint 1 éve dolgozunk, napi szinten együtt a céggel. Rugalmasak, segítőkészek és gyorsak. Nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.

Csak ajánlani tudjuk másnak is.”

Rubányi Csilla
Ügyvezető
Astex Hungary Kft.

starsstarsstarsstarsstars

"Röviden: gyors válaszadás, pontosság, elfogadható ár.

Évek óta igénybe vesszük a segítségüket és eddig a legtöbb esetben találtak megoldást a fuvarozási gondjainkra. Példaértékű a hozzáállásuk az ügyfelekhez, maximálisan tudom ajánlani Őket.”

Székelyi János
Tulajdonos
Szőnyegáruház

starsstarsstarsstarsstars

„A Tesmore Logistic kollégáival egy mélybölcsős szállítás kapcsán találkoztam és azóta már számtalan közös közúti szállítást oldottunk meg, szerte Európában.
Pontosság, korrektség és megbízhatóság- ezek a jelzők jutnak eszembe legelőször, ha jellemezni kell a Tesmore munkáját.
Bízok abban, hogy még sokáig együtt tudunk dolgozni!

Köszönöm az eddigi és a jövőbeni együttműködést!”

Hadházy Andrea
Logisztikai menedzser
Debrecen

starsstarsstarsstarsstars

„Mi mint ABP Airbag Production Kft. nagyon elégedettek vagyunk Tesmore Logistic cég szolgáltatásaival. Röviden gyorsak, pontosak, kedvező áraik vannak. Jelenlegi szállításunk kb. 35-40% át velük valósítjuk meg. A legfontosabb mindig 7/24 elérhetőek.”

Hasimov Huszán
Koordinator
ABP Air Bag Production Kft.

starsstarsstarsstarsstars

Ügyfeleink visszajelzéseit nagyra értékeljük!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között tudhatjuk.

Ajánlatkérés

Mi vagyunk a Tesmore Logistic logisztikai cég


Családi vállalkozásunk, a Tesmore Logistic immár több éve a hazai és nemzetközi logisztikai, fuvarozási piac aktív és sikeres résztvevője. Ügyfélközpontú és magas színvonalú szolgáltatásainknak köszönhetően immár 200 elégedett ügyfelünk van a világ több pontjáról, s jelenleg 26 európai országba vállaljuk import és export tevékenységek megszervezését szárazföldi, és tengeri szállítmányozás keretein belül. Ezáltal a belföldi szállítmányozó cégek soraiból kilépve a nemzetközi szállítmányozó cégek táborát erősítjük, lojalitásunkkal és kiemelt megbízhatóságunkkal kitűnve.

Szállítmányozó cégek - Kicsi a bors, de erős


A Tesmore Logistic a magyarországi szállítmányozó cégek egyik olyan képviselője, mely nem csupán egyfajta szállítmányozási módszerre, vagy rakománytípusra specializálódott, mint a legtöbb szállítmányozó cég. Mi nemzetközi és belföldi közúti, valamint tengeri szállítással is foglalkozunk, s majdnem hogy, minden típusú rakomány mozgatásához megvannak a megfelelő eszközeink, és kapacitásunk, mind részrakomány és komplett szállítás terén, így ebbe beletartozik a:

 • raklapozott áru
 • kartonos áru
 • speciális rakomány
 • túlméretezett rakomány
 • időkapus szállítás
 • költöztetés
 • zsákos áru
 • darabáru
 • ADR-es küldemények
 • tekercses áru
 • hűtött áru

 • Szállítmányozási cég kedvező díjszabással

Erősségünk és sikerünknek titka többek között abban rejlik, hogy más logisztikai cégek, és multinacionális vállalatok árpolitikájához képest igen kedvező díjszabás mellett biztosítunk üzletfeleinknek magas színvonalú szolgáltatásokat. Számunkra a legelismerőbb visszajelzés munkánk minőségéről az, hogy ügyfeleink nagy hányada kiemelkedő szereplője a világkereskedelemnek, s folyamatosan megtisztelnek minket hűségükkel. Emellett széles kapcsolati hálózatot építettünk ki pályafutásunk alatt, melynek alapja a kölcsönös segítségnyújtás, valamint a közös alapelvek és érdekek, amelyet a belföldi szállítmányozó cégek közül csak kevesen mondhatnak el magukról. 

 • Pontos és rugalmas logisztikai cég

Működésünk kezdete óta törekvéseink középpontjában áll az áruk behozatalára és exportjára vonatkozó szállítási műveletek pontos és rugalmas összehangolása, optimalizálása kedvező díjszabással, biztosítva ezzel az ügyfelek maximális elégedettségét.
Megbízóink igénye szerint nem csupán a nemzetközi és belföldi szállítmányozás megszervezését, a fuvarozás lebonyolítását végezzük el, de az adminisztratív teendők ellátása sem jelent akadályt, így például a vámkezelés, s más egyéb felmerülő papírmunka, mely nem feltétlenül erősíti minden szállítmányozási cég repertoárját.

 • Speditőr cég ügyfélközpontú gondolkodásmóddal

Családi vállalkozásként kiemelkedünk a szállítmányozási cégek közül, mindig az ügyfeleink igényeire helyezzük a hangsúlyt, és szolgáltatásainkat igyekszünk a különböző kérésekhez, megbízásokhoz igazítani és nem fordítva. A megkeresésektől, ajánlatkérésektől számított 1, maximum 2 napon belül választ adunk, mely segíthet Önnek eldönteni, hogy szeretne-e velünk együtt dolgozni.
A logisztikai cégek kapcsolattartási mechanizmusa sokszor nincs kellőképpen kiépítve (belföldi szállítmányozó cégek és nemzetközi szállítmányozó cégek esetén sem), mely számos probléma forrása lehet, azonban a Tesmore Logistic esetében ez a veszély nem áll fenn, hiszen klienseinknek kedvezve, az év minden napján, minden órában elérhetőek vagyunk.

 • Vállalkozásunk jelszavai  a gyorsaság, pontosság és megbízhatóság.

Ezen alapelvek szerint hangoljuk össze szolgáltatásaink széles skáláját. Munkatársaink a hosszú évek alatt rengeteg tapasztalattal és tudással gazdagodtak, melyek folyamatosan segítenek abban, hogy innovatív, fejlődőképes vállalkozás maradhassunk, és képesek legyünk lépést tartani a multinacionális logisztikai cégek mellett, sőt előtt.

Raktárlogisztika


A belföldi szállítmányozó cégek többsége közül kiemelkedünk azáltal, hogy a szállítmányozás lebonyolítása mellett profilunkhoz hozzátartozik a raktárlogisztikai szolgáltatás is, Budapest XXII. kerületében.
Raktárlogisztikai szolgáltatásaink körébe beletartozik:

 • Tárolás fedett és nyitott területeken
 • Betárolás, kitárolás
 • Kézi és gépi anyagmozgatás
 • Raklapos és egyedi áruk kezelése
 • Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés
 • Csomagolás, pántolás, fóliázás
 • Számítógépes készletnyilvántartás

logisztikai cégek közül a Tesmore egyaránt foglalkozik külföldi és belföldi szállítmányozással is, mint szállítányozó cég
A logisztika a világkereskedelem mozgatórugója

Kiszervezés  szállítmányozó cégek számára


Ha az Ön vállalkozásának is szüksége van logisztikai feladatok elvégzésére, de nincs meg hozzá a kellő kapacitása, anyagi vagy szakmai hiányosságok miatt, akkor mindenképp érdemes ezt a feladatkört kiszervezni, és logisztikai cégek kezébe adni, hogy Önnek semmire se legyen gondja.
A szállítmányozás kiszervezésének rendkívül sok előnye van, hiszen így nem kell raktárat fenntartania, alkalmazottakat felvennie a logisztika megszervezésére, fuvarosokat a szállítás megvalósításához. Emellett mentesül megannyi bonyolult és átláthatatlan adminisztratív feladat alól, s nem utolsó sorban rengeteg összeget spórolhat azzal, ha szállítmányozási cégek partnereként dolgozik, ugyanis így megoszlanak a fuvardíjak, s számos felesleges kiadástól óvhatja meg magát.

Ugyanakkor a megtakarított összegeket visszaforgathatja vállalatába, mellyel biztosítani tudja az innovációt, másfelől az évek során igen sok kapcsolatra tettünk szert a gazdasági élet, és kereskedelem fontos képviselőivel, melyeket így megbízóink is elérhetnek rajtunk keresztül.

A kiváló szállítmányozó cégek ismérvei


Egyes nemzetközi-, és belföldi szállítmányozó cégek között hatalmas különbségek lehetnek a szolgáltatások minőségét illetően, hiszen míg egyes logisztikai cégek folyamatosan törekednek a fejlődésre, a szolgálatások bővítésére, addig mások megelégszenek a kezdeti sikerekkel és nem fordítanak elég forrást az innovációra, ami persze később számos problémához vezethet. 

A szállítmányozási cégek legfontosabb ismérvei közé tartozik a gyorsaság, megbízhatóság és a precizitás. Tulajdonképpen ez mindennek az alapja, a többi szempont erre épül. Az idő a szállítmányozás során kulcsfontosságú tényező, a kisebb késések is nagy összegeket emészthetnek fel. Ugyanakkor nem elég csupán gyorsnak lenni, de a belföldi-, és nemzetközi szállítmányozó cégek esetében alapvető elvárás a rakomány épségben történő célba juttatása is.

A szállítmányozó cégek kvalitásait hűen tükrözi a munkavégzés gördülékenyége, melyhez szorosan kapcsolódik az ügyféllel való kapcsolattartás minősége és módja is, illetve a nyomonkövethetőség. Az ügyfelek szállítmányozási cégek munkájába vetett bizalma az egyik legfontosabb mutató a sikeres működésről. A nemzetközi szállítmányozó cégek esetében hatványozottan fontos, hogy az az export-import forgalmat lebonyolító ügyfeleknek mindenre legyen rálátása a bonyodalmak elkerülése végett.

Végül, de korántsem utolsó sorban egy kiváló szállítmányozó cég biztosítja partnerei számára az olyan szolgáltatásokat is, mint a különböző engedélyek beszerzése, raktárlogisztika és sok egyéb feladat. 

A logisztikai cégek kiválasztásakor a vélemények és a referencialista nagy segítséget jelenthet. 

Belföldi- vagy nemzetközi szállítmányozó céget keres? A Tesmore Logistic-ra bármikor számíthat


A nemzetközi szállítmányozó cégek közül nem könnyű megtalálni a tökéletes partnert, de garantáljuk, ha minket választ, mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedetten tekintsen a közös munkára . Ha Önben is felmerült a szállítmányozással kapcsolatos teendők kiszervezése, s egy megbízható, pontos és rugalmas vállalkozást keres, akkor nálunk garantáltan jó helyen jár.

Ha bárminemű kérdése van, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon: +36 20 315 6156 , vagy e-mailen keresztül: info@tesmore.hu , vagy kérjen árajánlatot weboldalunkon. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása