Raklapozott áru, az egyik legnépszerűbb szállítmányozási rakomány

2020. november 20.
404
Szállítmányozás raklapozott áruval

Az online kereskedelem noha már az utóbbi években is virágkorát élte, a 2020-as világjárvány következményeképp méginkább felértékelődött a személyes kontaktot elkerülő online vásárlás, illetve csomagküldés. Az interneten vásárolt vagy éppen eladott árucikkek között megtalálható a legapróbb dolgoktól kezdve a hatalmas, nehezen szállítható raklapos szállítás esetéig bármi. Sokszor okoz bonyodalmat az árucikkeket eladásra kínáló személyeknek, hogy a nagyobb méretű, raklapozott áru, vagy nagyobb mennyiségű rendeléseket célbajuttassák. Erre a legkézenfekvőbb megoldást egy szállítmányozással foglalkozó partner megbízása jelentheti. Raklapos szállításhoz keres megbízható üzleti partnert? Keressen meg bennünket! 


raklapos szállítás gyorsan, precízen
Raklapos szállítás: a felgyorsult internetes kereskedelem alapja!

A raklapozott áru szállítása

Az online kereskedelem fejlődése mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások életét megkönnyíti sok szempontból, hiszen jóval egyszerűbb interneten leadni, hogy egy üzemnek, gyárnak, boltnak stb. éppen mire, és milyen mennyiségben van szüksége. A logisztika és fuvarozás kapcsán mindenkinek a hatalmas kamionok jutnak eszébe először, azonban meglehetősen gyakori, hogy raklapozott áru mozgatása szükséges egyik helyről a másikra. Ez esetben óriási hiba lenne olyan járművekkel fuvarozni, melyek kapacitása bőven meghaladja az aktuálisan szállítandó termékek méretét. Ennek orvoslására két lehetőség van. Egyrészt több eladó portékáját helyezik a raklapos szállítás igénybevételével raklapra, és rakodják egyazon kamionba, azonban a célállomások diverzitása miatt nem feltétlen ez a legolcsóbb megoldás. Ehelyett sokkal költséghatékonyabb lehet, ha az adott raklapozott árut egy kisebb furgonra, teherautóra helyezik fel, és úgy juttatják el a vevőhöz.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS SZOLGÁLTATÁSUNK

A raklapozott áru szállítás meglehetősen népszerű a szállítmányozás világában, több okból kifolyólag is. Először is olcsó eszközökről beszélünk, könnyű beszerezni őket, rendkívül strapabírók, s nem mellesleg egymás után rengetegszer felhasználhatók. A raklapos szállítás másfelől nagyon kompakt és egyszerű a tárolásuk és használatuk is. Kialakításuknál fogva a villástargonca könnyedén le-, és felemeli azokat a legmagasabb polcokra is, így a helytakarékosság oldaláról megközelítve is előnyös eszközről beszélünk. Amiért még a raklapozott áru igazán elterjedt, az a könnyű szállítmányozásból, anyagmozgatásból fakad. A kamionokba, furgonokba való bepakolás a raklapok segítségével megoldható kézi erővel, béka által, míg a nehezebb rakományok esetében targoncával. A raklapos szállítás során mindez nagyon rövid idő alatt kivitelezhető, s a rakomány célállomáson történő lepakolása is könnyűszerrel elvégezhető.

A magánszemélyek üzletkötését is megkönnyíti a raklapos szállítás, mivel több futárszolgálat, logisztikai cég vállalja ezek lebonyolítását, de természetesen koránt sem mindegy, hogy milyen árszabással. Raklapozott áru szállításában van szüksége segítségre? Tesmore.hu!

raklapozott áru szállítás

A raklapok rendkívül megkönnyítik az árucikkek tárolását és mozgatását

Nem a méret a lényeg

Számos logisztikai vállalkozás nem foglalkozik fuvarozással bizonyos árumennyiség alatt, azonban számunkra ez nem jelent akadályt, hiszen a kisméretű szállításokat is elvállaljuk. Ügyfélközpontú gondolkodásmódunk megköveteli, hogy folyamatosan partnereink rendelkezésére álljunk az év minden napján, s segítsük őket minden módon. Árpolitikánk is visszaközön e tekintetben, hiszen folyamatosan igyekszünk kedvező, megfizethető áron kínálni szolgáltatásainkat, magas színvonalú munkavégzés mellett.

A Tesmore Logistic repertoárjába beletartozik a kis-, és nagyméretű raklapozott áruszállítás. Partnersofőreink támogatásával mindig tudunk olyan járművet biztosítani mely éppen alkalmatos a megbízó rakományának továbbítására. Cégünk a nemzetközi szállítmányozás jeles hazai képviselője, így Európa szerte több országba vállaljuk megbízóink termékeinek fuvarozását.

raklapos szállítás árak

A raklapos szállítás ma már elengedhetetlen eleme a logisztikai rendszernek

Ha Ön is a cikkben bemutatott, hasonló gondokra keresi a megoldást, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, melyre 1-2 napon belül reagálunk, s, ha Önnek is megfelel javaslatunk, rögtön rá is térünk a kivitelezésre.

Ajánlatkérés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!