Kiszámítható logisztikai megoldások: raktár Budapest területén

2021. március 31.
340
raktár Budapest területén

A logisztikai folyamatok megkerülhetetlen fázisa a raktározás, függetlenül attól, hogy termelőről, beszállítóról, közvetítőcégről, vagy fuvarozó vállalkozásról van szó. Hiszen a tömérdek mennyiségű termékeket, árucikkeket ideiglenesen el kell helyezni, míg azok el nem jutnak végső rendeltetési helyükre. A raktárak fenntartása és üzemeltetése azonban egyrészt nagyon összetett és komplikált feladat, már csak az adminisztráció miatt is, másfelől anyagilag is óriási terhet jelenthet egy-egy raktárépület üzemeltetése. Szerencsére van alternatív megoldás, amit a következő cikkben igyekszünk részleteiben ismertetni Önnel.

Ha Ön raktár után érdeklődik Budapesten, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot:
Korrekt árakkal, biztonságos árukezeléssel állunk rendelkezésére.

+36 20 3156 156
info@tesmore.hu

Pár szóban rólunk

A Tesmore Logistic Magyarország egyik legnívósabb feltörekvő logisztikai vállalkozása. Családi cégünk már több éve képviselteti magát igen eredményesen, a hazai és nemzetközi logisztika, valamint fuvarozás terén. Szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalának, odaadó munkánknak és ügyfélközpontú gondolkodásmódunknak köszönhetően már több mint 200 elégedett ügyfelet és 26 elérhető célországot tudhatunk a partnereink között. Szolgáltatásaink kivételesen széleskörűek, hiszen vállaljuk import és export tevékenységek megszervezését szárazföldi, és tengeri szállítmányozás keretein belül, s ezen túlmenően is mindenben igyekszünk ügyfeleinket segíteni akár az adminisztratív feladatok elvégzésével, akár raktárlogisztikai feladatellátással, hiszen a Tesmore Logistic raktár Budapest egyik legkiemelkedőbb létesítménye.

raktár szolgáltatás Budapest
Raktár Budapest területén teljes körű szolgáltatással, precíz adminisztrációval

Egyik legfőbb vezérelvünk, hogy üzletfeleink egyedi kéréseit és igényeit maradéktalanul, a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb módon teljesítsük, így a megkeresésekre már 1-2 napon belül reagálunk. Ennek jegyében cégünk jelszavai a megbízhatóság, gyorsaság és a pontosság. Eszerint végezzük munkánkat és biztosítjuk azokat a széleskörű szolgáltatásokat, melyeket csak kevés magyarországi vállalat képes felmutatni. Sikereinkben persze óriási szerepet játszik kollégáink hatalmas szakmai tapasztalata és szakértelme.

Raktárlogisztikai szolgáltatások és precízen szervezett raktár Budapest központtal!
Kérje részletes árajánlatunkat:

AJÁNLATKÉRÉS

Tesmore Logistic, Budapest raktár szolgáltatásainak élvonalában

Cégünk fő profilja alapvetően a nemzetközi, illetve a belföldre irányuló áruszállítás, ugyanakkor professzionális vállalatként a raktárak biztosítása és a raktárlogisztika sem hiányozhat repertoárunkból. Ennek jegyében áll rendelkezésünkre egy 1000 m2-es raktár Budapest XXII. kerületében, ahol az alapvető raktározási feladatokon túl számos egyéb szolgáltatással támogatjuk partnereinket. Ennek jegyében repertoárunkban szerepel a raktárak fenntartása mellett:

•    Tárolás fedett és nyitott területeken
•    Betárolás, kitárolás
•    Kézi és gépi anyagmozgatás
•    Raklapos és egyedi áruk kezelése
•    Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés
•    Csomagolás, pántolás, fóliázás
•    Számítógépes készletnyilvántartás

Budapest raktár lehetőségei közül válassza a Tesmore Logistic-ot
A Tesmore Logistic raktár Budapest XXII. kerületében várja partnereink termékeit

Budapest raktár szolgáltatásai között kiemelkedően ügyfélközpontú és magas színvonalú az általunk nyújtott mindennemű raktározási feladatellátás. A külső raktárak felkutatása és a raktározás kiszervezése napjainkban egy igen elterjedt és hatékony módszer arra, hogy a kisebb-nagyobb vállalatok biztonságosan tárolják termékeiket, árucikkeiket, ugyanakkor hatalmas összegeket takarítsanak meg, hiszen nem kell saját fenntartású raktárak üzemeltetését is biztosítaniuk.

A Tesmore Logistic raktár Budapest városában várja meglévő és leendő ügyfeleit, hiszen azzal, hogy partnereink minket bíznak meg a szállítmányozás megszervezése mellett a raktározási műveletek ellátásával is, rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatnak. Ha minket választ, lényegében minden terhet leveszünk a válláról, ugyanis nem csupán a tárolni kívánt termékek biztonságos megőrzéséről gondoskodunk az általunk fenntartott raktárak területén, hanem ezen felül vállaljuk a csomagolást, komissiózást, nyilvántartást, és persze minden adminisztrációs feladatot, majd pedig a fuvarozást is.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy stratégiailag a legjobb döntés vállalkozása jelenlegi helyzetében egy külső raktár és raktárlogisztikai szolgáltatás igénybevétele, akkor keressen minket bizalommal!  Minden részletes információt átbeszélünk az általunk fenntartott raktárak kapcsán! 

+36 20 3156 156
info@tesmore.hu

A külső raktár és a raktározás kiszervezésének legfőbb előnyei

Az outsourcing, azaz a kiszervezés rengeteg előnyt jelent, melyet hatékonyan használhat fel versenytársaival szemben is. A kiszervezés révén nem kell saját raktárépület vásárlására költeni, és ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen egy raktár fenntartása során biztosítani kell a megfelelő technikai felszereltséget, informatikai rendszert és persze humán erőforrásra is szükség van. Budapest raktár szolgáltatásai közül minket választva a megbízó igényeinek és elvárásainak megfelelően, megszabadulhat a pénzügyi terhek jelentős részétől, valamint az adminisztratív feladatok elvégzésének terhe alól.  Az általunk üzemeltetett raktár Budapest egyik legkorszerűbb és legbiztonságosabb tárolóegysége, s természetesen garanciát vállalunk ügyfeleink termékeinek biztonságos megőrzésére.

külső raktár Budapest
A külső raktárak kapcsán a biztonságos és hatékony működés az egyik legfontosabb feltétel

Külső raktárak igénybevételének és a raktározási feladatok kiszervezésének egy kevésbé kézzelfoghatóbb, ám annál lényegesebb velejárója, hogy kapcsolati tőkéjét, nemzetközi kapcsolatait is hatékonyan bővítheti, hiszen általunk újabb partnerekre is szert tehet.

Mikor érdemes a kiszervezés és külső raktárak mellett dönteni?

Arról már szó esett, hogy milyen előnyökkel járhat, ha Budapest raktár kínálatai közül a Tesmore Logistic által nyújtott szolgáltatásokat választja, de arra is érdemes pár mondatot szentelni, hogy milyen szituációkban éri meg leginkább ezt a fajta megoldást preferálni.

  • Az egyik legfőbb oka a külső raktárak választásának és a raktározás kiszervezésének a ciklikus áruforgalom, azaz, ha a megrendelések száma sokat ingadozik egész évben, akkor felesleges saját raktár fenntartása, hiszen ez rendkívül veszteséges lehet.
  • Másik fontos dolog az időtényező. Ha vállalkozása útjának egyengetése és fejlesztése mellett nem jut idő foglalkozni a raktárak üzemeltetésével, a rendelések teljesítésével, akkor érdemes azt egy erre specializálódott cégre bízni. A megspórolt időt és pénzt innovációra és marketingre fordíthatja a további sikeres működés érdekében.

Budapest raktár szolgáltatásunk igen széleskörű
A raktárak üzemeltetése mellett az olyan részfeladatok, mint a csomagolás, komissiózás, nyilvántartás rengeteg időt, energiát és munkaerőt igényelnek

Ezeket tartsa szem előtt, ha logisztikai partnert választ!

Mindenek előtt, ha raktárlogisztikai partnert szeretne választani, érdemes néhány fontos dolgot szem előtt tartani. Budapest raktár szolgáltatási felhozatalában a Tesmore Logistic egyike azon kevés vállalatoknak, mely mindenre kiterjedő logisztikai, fuvarozási és raktározási funkciókat is ellát. De nézzük meg, hogy milyen tényezőket kell, hogy mérlegeljen, mielőtt döntést hozna.

- Első és legfontosabb, hogy a leendő raktárlogisztikai partnervállalat szolgáltatási köre ne merüljön ki csupán az árucikkek tárolásában, a raktárak fenntartásában, hanem vállalja a komissiózást, csomagolást, nyilvántartást és persze a termékek fuvarozását is. Természetesen ezek az egyéni igényektől és preferenciáktól függő tényezők, de a költséghatékony működés érdekében a kisebb, vagy kezdő vállalkozásoknak ez lehet a legkézenfekvőbb megoldás.

- A második szempontot a célterületek, célországok jelentik, azaz mielőtt kiválasztja, hogy kikkel szeretne együttműködni, érdemes ellenőrizni, hogy mely országokba, milyen típusú logisztikai szervezést, fuvarozást vállal az adott cég. A Tesmore Logistic raktár Budapest központtal vállalja a közúti és tengeri szállítmányozást immár 26 célországba.

- Nem szabad megfeledkezni az informatikáról sem, hiszen kiváltképp lényeges kérdés, hogy milyen rálátást biztosít a raktár a rendelések állapotára. Cégünk a legmodernebb informatikai rendszereket alkalmazza a tárolt áru nyilvántartásához, így a legkisebb hibafaktorokat is hatékonyan tudjuk kizárni az általunk fenntartott raktárak működésében.

- A raktározás költségei ugyanakkor nagyon sok tényező függvényében változhatnak, így természetesen nem minden szituációban előnyös a kiszervezés. Meghatározó lehet például a raktározott áru értéke, tömege, mérete, dolgozók száma, berendezések értéke, informatikai rendszer stb.

Budapest raktár repertoárja viszonylag széles választási lehetőséget nyújt, azonban csak kevés vállalat biztosít olyan széleskörű szolgáltatásokat, mint a Tesmore Logistic. Amennyiben minket választ, garantáljuk Önnek, hogy minden téren elégedetten fog visszatekinteni a közösen elvégzett munkára, hiszen mi mindenben ügyfeleink maximális elégedettségére törekszünk az év minden napján.

Legyen szó logisztika megszervezéséről, a fuvarozás lebonyolításáról, vagy külső raktárak biztosításáról, raktárszolgáltatásokról, cégünknél mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet. 


Raktár Budapest XXII. kerületében
Keressen minket elérhetőségeinken:

+36 20 3156 156
info@tesmore.hu

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!