Belföldi fuvarozás egyedi igények szerint

2021. szeptember 22.
52
belföldi fuvarozás árak Budapest szolgáltatás

A nemzetközi szállítmányozás, mint az ismeretes, meghatározó szerepet tölt be Európa és az egész világ életében, hiszen ez jelenti a kereskedelmi, gazdasági folyamatok vérkeringését. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni az országhatárokon belül zajló szállítmányozásról és fuvarozásról sem, hiszen lényegében ez biztosítja, hogy nemzetközi szinten is zavartalanul működjön az áruforgalom.

Fuvarozó céget keres? Kérje részletes árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Országhatárokon innen és túl

A belföldi fuvarozás fontosságát sok szállítmányozó, logisztikai cég mellékesnek gondolja, és elsősorban a nemzetközi áruforgalomra koncentrálnak. Fontos azonban megjegyezni, a kettő szorosan együtt jár, s egy magát professzionálisnak valló logisztikai vállalkozásnak minden területen a maximumot kell nyújtania. Ennek tükrében nem hiányozhat tehát a szolgáltatások palettájáról a belföldi fuvarozás sem.  

A belföldi áruszállítás a magyar gazdaság egyik legfőbb mozgatórugója, így minél több hangsúlyt fektetünk ennek fejlesztésére, úgy hazánk is sokat profitálhat ebből, hiszen számos induló, vagy épp nagyvállalkozásnak teremt lehetőséget, hogy új partnereket szerezzenek és kiterjesszék érdekeltségüket.   

Fuvarozás Budapest központtal

A Tesmore Logistic-nél mindig az ügyfél az első, így folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink sokszínűségével, odaadó munkavégzésünkkel, és az egyéni igények legteljesebb kielégítésével rászolgáljunk partnereink bizalmára és hűségére. A belföldi fuvarozás így nem is lehet kétséges, hogy alapszolgáltatásaink közé tartozik, noha fő profilunk a nemzetközi tengeri-, és közúti szállítmányozás megszervezése és lebonyolítása. A fuvarozás Budapest központból zajlik, azonban az egész ország területén vállaljuk a szóban forgó feladatok ellátását, legyen az egy szimpla költöztetés, vagy túlméretes szállítás, vagy bármilyen megbízás. 

Raktározást is igénybe venne?

A belföldi szállítmányozás lehetőségének biztosítása már csak azért sem elhanyagolható feladat, mert Budapest városában raktárlogisztikai szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek, így kifejezetten fontos, hogy a maximális elégedettség, és üzletfeleink dolgának megkönnyítése érdekében biztosítjuk a fuvarozás elvégzését országhatárokon belül is. 
Természetesen ezzel a lehetőséggel bárki élhet, függetlenül attól, hogy igénybe veszi-e a raktárunkat, vagy a nemzetközi fuvarozást.
 

fuvarozás Budapest területén
Szolgáltatásaink között megtalálhatja a költöztetést is. Segítünk Önnek új életet kezdeni!

A fuvarozás árak tekintetében igen csak változó, és sok esetben nehezen megjósolható, hiszen alapvetően ez rengeteg dolog függvénye, így például a távolság, áru mennyisége, mérete, típusa, de az egyéni igények, mint például az időzáras szállítmány mind-mind befolyásolják a fuvarozás árak alakulását. A Tesmore Logistic esetében a fuvarozás Budapest központból irányított, így például az innen mért távolság is meghatározó lehet. 
Bővebb információkért kérjen honlapunkon árajánlatot, vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Mindenhol ott vagyunk

Mint arról már szó esett, szolgáltatásaink kifejezetten sokrétűek, mindig törekszünk arra, hogy maradéktalanul teljesítsük partnereink elvárásait, kéréseit. Mind nemzetközi-, mind pedig hazai viszonylatban tulajdonképpen bármilyen jellegű szállítmányozási, fuvarozási feladatot bátran ránk bízhat, mint például 

  • túlméretes szállítás, 
  • veszélyes anyagok szállítása, 
  • időkapus szállítás, 
  • ADR-es küldemények, 
  • zsákos áru szállítása stb., 
  • de repertoárunkba tartozik a költöztetés is. 

Forduljon hozzánk bizalommal akár nemzetközi, akár belföldi fuvarozás kivitelezését szeretné egy profi logisztikai partnervállalatra bízni. Széleskörű szolgáltatásainknak, és precíz, pontos munkavégzésünknek köszönhetően garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel. Nemzetközi terepen szerzett tapasztalataink, kapcsolati tőkénk pedig kifejezetten hasznosak lehetnek, ha a közeljövőben a nemzetközi piacokon is szeretné magát megmérettetni a hazai lehetőségeken túl. 
Ha további kérdései lennének a témáról, például a fuvarozás árak kapcsán, akkor bátran vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, készségesen állnak rendelkezésére. 

Ne feledje, ha fuvarozás Budapest, akkor Tesmore Logistic!

Kérje részletes árajánlatunkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!