Raktározás gazdaságosan

2020. november 22.
344
Raktározás gazdaságosan a Tesmorenál

A raktározás a logisztika egyik elengedhetetlen velejárója, hiszen a szállítandó árucikkeket, nyersanyagokat ideiglenesen tárolni kell valahol, amíg azok nem kerülnek fel a szállítójárművekre. A raktárlogisztika nem olcsó mulatság, hiszen ezeknek a hatalmas építményeknek a megvásárlása, fenntartása, működtetése rendkívüli összegeket emészthet fel. Van azonban egy megoldás, mely nem csak anyagilag, de a biztonságosság és adminisztráció szemszögéből is egy nagyon kedvező eljárás, mégpedig a raktárterület bérlése.

Raktárlogisztikai kiszervezés

A logisztikai láncban egymást követő fázisok a raktárakon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, így a raktárak meglétét elsősorban a különböző logisztikai munkafázisok gazdaságos kapacitási különbségeinek kiegyenlítése teszi nélkülözhetetlenné. Ilyen például az alapanyagbeszerzés, vagy épp a kész termékek eljuttatása a vásárlókhoz.

A raktárbérléssel tulajdonképpen a kis-, és nagyvállalkozások is jól járhatnak, ugyanis rengeteg tehertől szabadulhat az, aki nem saját fenntartású raktárat üzemeltet. Először is ez egy nagyon kedvező lehetőség azoknak a startup vállalatoknak, melyek szerény költségvetéssel működnek, azonban olyan termékeket, árucikkeket kínálnak például webshopon keresztül, melyek népszerűek a vásárlók körében. Termékeiket bérelt raktárterületen tárolhatják, mely jóval gazdaságosabb opciót jelent. Másfelől megközelítve a dolgot ezzel az adminisztrációs terhektől javarészt megszabadulhat a megbízó, harmadrészt pedig az olyan feladatok alól is mentesülhet, mint a komissiózás, csomagolás, címkézés, és még sorolhatnánk. Ahogy azt mondani szokás az idő pénz, s ha velünk dolgozik, mi milliomossá tehetjük Önt.

RAKTÁROZÁS SZOLGÁLTATÁSUNK

Emelkedjen felül velünk a konkurencián

Az outsourcing, azaz a kiszervezés révén számos versenyelőnyre tehet szert az a vállalkozás, mely igénybe veszi a bérraktározással kapcsolatos szolgáltatásokat. Számos gazdasági, és egyéb erőforrásbéli előnnyel jár az, ha egy logisztikai céggel együttműködésben vezeti piaci tevékenységeit.  Nézzük meg konkrétabban is, hogy mire gondolunk ez esetben.

A legnyilvánvalóbb pénzügyi előnyt az jelenti, hogy lényegében nincs szükség arra, hogy saját raktárépületet vásároljon, mely magával vonja azt a könnyebbséget is, hogy nem muszáj pénzt költeni a különböző felszerelésekre, gépekre sem, mint például targonca, informatikai hálózat kiépítése, s még sorolhatnánk. A raktárlogisztika megkívánja alkalmazottak felvételét is, mely szintén hatalmas terhet jelent a vállalkozónak, mivel a béreket, adókat akkor is fizetni kell, ha a bolt kevésbé megy jól, de a szóban forgó módszerrel ez is kiküszöbölhető. A kiszervezéssel a megbízó mentesül az adminisztratív feladatok alól, mind az árucikkek, mind a raktárüzemeltetés oldaláról nézve. Sokkal biztonságosabb, és anyagi szempontból is előnyös az a tényező, hogy a raktárak üzemeltetői garanciát vállalnak a tárolandó portéka biztonságos megőrzésére. Emellett a raktáraknak a kereskedelem világában kialakított kapcsolati tőkéjét is igénybe lehet venni.  Mindemelett a szakképzett és tapasztalt munkaerő sem utolsó szempont.  

raktarozás megfelelő raktárterület igénybevételével

A kiszervezés által éppen annyi raktárterületet vehet igénybe, amennyire szüksége van

Miért épp a Tesmore Logistic?

Cégünk kiterjedt és komplex raktárlogisztikai szolgáltatásokat nyújt meglévő és leendő ügyfeleinknek Budapesten, a XXII. kerületben 1000 m2-es raktárunkban. Az áru, illetve annak minőségének megőrzése a raktárak elsődleges funkciója, melyet üzletfeleinknek teljes odaadással és szakértelemmel biztosítunk. Habár fő profilunk a logisztika megszervezése és a fuvarozás lebonyolítása, raktárlogisztikai szolgáltatásaink mégis magas színvonalúak, és olyan kedvező árszabással dolgozunk, melyet csak kevés vállalat mondhat el magáról. Árpolitikánkkal is igyekszünk ügyfélközpontú személetünket kifejezni.

Szolgálatásaink közé tartozik:

  • Tárolás fedett és nyitott területeken
  • Betárolás, kitárolás
  • Kézi és gépi anyagmozgatás
  • Raklapos és egyedi áruk kezelése
  • Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés
  • Csomagolás, pántolás, fóliázás
  • Számítógépes készletnyilvántartás

Ha kérdése van, netán árajánlatot szeretne kérni, vagy szolgáltatásaink igénybevételét tervezi, úgy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

AJÁNLATKÉRÉS

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!