ADR szállítás

2020. december 20.
382
ADR szállítás, avagy a veszélyes anyagok szállítása

Az ADR szállítás, vagy ismertebb néven, a veszélyes anyagok szállítása a logisztika egyik legnagyobb szakértelmet igénylő vállfaja, ahol mindennek szigorúan és precízen kell működnie. A veszélyes anyagok szállítására meghatározott jogszabályok vannak, melyek alapján ezen anyagokat külön kategóriákba sorolhatjuk, mint például a robbanásveszélyes, vagy környezetkárosító anyagok, stb. Mivel ez egy különleges területe a szállítmányozásnak, kevés olyan logisztikai vállalkozás van, mely vállalni tudja ezt a feladatot, a szükséges eszközök és felszerelés, netán szakértelem hiányában. A Tesmore Logisticnél azonban nincs semmilyen akadálya, hogy ilyesfajta megbízásokat is elvégezzünk.

Mi is az az ADR?

Az ADR rövidítés egy európai megállapodást takar, mely a veszélyes áruk nemzetközi közúti szállítására vonatkozik. Ennek alapján minden olyan rakomány veszélyes árunak számít, mely közvetett, vagy közvetlen módon károsak lehetnek a környezetre, vagy az egészségre. A veszélyes áru szállítás történhet hazai, illetve nemzetközi utakon is, attól függően, hogy a megbízónak mik az igényei. Mi immár 26 európai célországba vállaljuk a különböző típusú rakományok elszállítását közúton, vagy akár tengeren is, célországtól függően. Az ADR szállítmányozás sem hiányozhat repertoárunkból, hiszen a XXI. században elkerülhetetlen az olyan dolgok fuvarozásának kivitelezése, mint a gyógyszerek, tisztítószerek, akkumulátorok, rovarírtószerek, és még sorolhatnánk. Ezek mind a veszélyes áru szállítás kategóriába esnek, noha ez elsőre nem biztos, hogy egyértelmű.

Válassza Ön is a Tesmore Logistic-ot!

A Tesmore Logistic Magyarország egyik leggyorsabban feltörekvő logisztikai vállalkozása, ahol olyan minőségű szolgáltatást nyújtunk, mely sok esetben meghaladja a multinacionális szállítmányozók tevékenységét is. Ezt elsősorban arra alapozzuk, hogy ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatot tartunk, s minden igényt igyekszünk maradéktalanul teljesíteni. Mi nem várjuk el, hogy megbízóink alkalmazkodjanak hozzánk, és meglévő szolgáltatásainkhoz, ehelyett mi igyekszünk idomulni ügyfeleink elvárásaihoz, hogy elnyerhessük elégedettségüket. Ma már több mint 200 visszatérő, és elégedett partnerrel büszkélkedhetünk.

A munkánk sikere a minőségben rejlik, mely hatványozottan igaz a veszélyes anyagok szállítására. Vállalkozásunk minden szükséges felszereléssel, engedéllyel rendelkezik, például védőfelszerelésekkel, melyek elengedhetetlenek ezen a területen. Partneri viszonyban dolgozunk olyan tapasztalt, és megkövetelt érvényes ADR oktatási bizonyítvánnyal rendelkező, jóváhagyott korszerű gépjárművek sofőreivel, akik a szóban forgó feladatokat rutinszerűen, gyorsan és biztonságosan elvégzik. A precizitás elengedhetetlen szempont, hiszen az ADR szállítmányozás során a rakománytól függően nagy jelentőséggel bír a jármű és a rakomány helyzetének nyomon követése, s olyan tényezőkre kell odafigyelni, mint a magas hőhatás, csúszós utak, időzáras szállítás, miegymás.

ADR szállítás az Európai Uniós tagországok területén

Az Európai Uniós tagországok területén, valamint a tagországok közötti áruszállítás során egységes szabályozás érvényes a veszélyes áruk szállítását illetően

Mentesüljön a papírmunka alól is!

Függetlenül attól, hogy hazai, vagy nemzetközi fuvarozásról van szó, a megbízónak mindig tisztában kell lennie azzal, hogy szállítmánya milyen veszélyes anyag osztályzásba tartozik, s ezt jelölni kell, pontosan dokumentálni, s sok egyéb előírásnak megfelelni. A rengeteg hazai és európai jogszabály persze néha átláthatatlan és bonyolult, éppen ezért érdemes a teljes dokumentációt is hozzáértő kezekre bízni, hiszen így biztosan célba juthatnak termékei. Professzionális szolgáltatásainkat mindig igyekszünk kedvező áron kínálni ügyfeleink számára.

Ha bármilyen kérdése van a témával kapcsolatban, esetleg bővebb információkat szeretne kapni az ADR szállítmányozás felől, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy, ha veszélyes áru szállítmányozását szeretné lebonyolítani, akkor kérjen tőlünk árajánlatot!

AJÁNLATKÉRÉS

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!